Kuumadel suvepäevadel ei soovigi keha eriti süüa. Kui siis vaid midagi kerget, mahlast ja tervisliku. Tegin kodus olevast värskest kraamist salatit. Ostsin just oliiviõli extra virgin ja see oli siis esimene katsetus. Maitses hää! Püüan tasapisi jõuda tervislikuma ja maheda toitumise poole. Samuti loodan, et kunagi muundub ka minu blogis olevad toidud rohkem kehasõbralikumateks. Õnneks on mu pisike tütar mulle suureks motivatsiooniks.
KOOSTISOSAD: hiina kapsas tomat kurk basiilik mungoa idud (soovitan ise idutada, väga lihtne ja palju odavam) mozzarella juust oliiviõli
VALMISTAMINE: 1.Tükelda kõik ja sega suures kausis kokku, lisa oliiviõli ja sega läbi.
Retsept tekkis soovist katsetada oma uut oliiviõli ning soojast suveilmast, mis nõudis kergemat toitu.
Jagan siin retsepte, mis on minu arvates olnud parimad või väga huvitavad. Ajajooksul on kujunenud nii, et liha enam minu menüüs pole ja huvi on aina suurem toortoidu ja vegantoidu vastu. Kuid siit blogist leiab siiski ka liharooga minu elu varematest aegadest. Seega on see ühtlasi ka minu toitumise elulugu :)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar