kolmapäev, 23. november 2016

Avokaado-krevetisalat tortiljakorvikeses

Maitsvad suupisted peolauale. 

KOOSTISOSAD:

2 tk avokaado
1 sl sidrunimahl
300 g kodujuust
300 g krevetid soolvees
1 küüs purustatud küüslauk
till
sool
pipar
3 tk nisutortilja
roheline salat

VALMISTAMINE:
1. Lõika avokaadod pikkupidi pooleks, eemalda kivi ja uurista sisu välja. Peenesta viljaliha kahvliga, sega sidrunimahlaga. Lisa kodujuust, nõrutatud krevetid, küüslauk ja rohkelt tilli. Maitsesta soola-pipraga.

2. Lõika üksteise peale tõstetud tortiljad neljaks sektoriks. Vajuta iga sektor korvikesekujuliselt muffinivormi. Küpseta 175 kraadi juures umbes 6 minutit. Ära üle küpseta, tortiljad lähevad kergesti kõrbema.

3. Ahjust välja võttes võivad nad veel veidi pehmed tunduda, aga muutuvad muffinivormides jahtudes kenasti krõbedaks. Vooderda vahetult enne serveerimist iga jahtunud korvike salatilehega. Jaga salat tortiljakorvikestesse. 



Retsept on võetud leheküljelt http://toidutare.ee/peotoidud/s%C3%BCnnip%C3%A4evad/190EB/#Avokaado-krevetisalat%20tortiljakorvikeses

1 kommentaar: