kolmapäev, 30. juuni 2010

Hiina kanaroog

Selle toidu kõrvale lisasin avokaado-kodujuustusalati. Kahjuks ei saa ma selle kuu kõiki parimaid toite siia lisada, sest puuduvad nende pildid. Fotokas oli kogu aeg laenus ja kogemata läksid ka kaotsi mõned pildid ja taastada enam just mu toidupilte ei saanud. Õnneks see roog oli tehtud asendus fotokaga.


KOOSTISOSAD:
500 g kanafilee
4 tk sibul või 2 tk porru
3 küün küüslauk
2 tl kartulitärklis
1 tl sool
noaotsatäis must pipar
või
1 dl india pähkel
1 sl hiina sojakaste (ei pannud)
2.5 dl rõõsk koor (panin ühe 2 dl paki)

VALMISTAMINE:
1. Lõika linnuliha väikesteks tükkideks.
2. Lõika sibul ja küüslauk õhukesteks viiludeks.
3. Veereta kanatükke soola ja pipraga maitsestatud kartulijahus. Pruunista liha pannil võis, tõsta potti. Hauta pannil sibulad ja küüslauk klaasjaks, lisa kanale. Lisa pähklid, sojakaste ja koor. Kuumuta 2-3 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

Retsept võetud Talleggi lehelt.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar