laupäev, 21. august 2010

Šampinjonivõileivad redisega

Suupistetest olid uueks katseks mulle need minivõileivad. Mõnusa täidisega. Tegin sellised burgsi moodi saiad, muidu nad oleks mõeldud lausa neljakihilistena, aga ei saanud kokteilitikke, mis neid siis koos oleks hoidnud. Mugavam ilmselt ongi neid õhemalt süüa.


KOOSTISOSAD:
1 ja poolik pakk rõstsai
250 g šampinjonid
1 kimp viilutatud redised
1 karp määrdejuustu
maitsetaimi (tüümian, basiilik, majoraan; viimast ei pannud)
lehtsalat

VALMISTAMINE:
1. Pese šampinjonid puhtaks, kuivata ja viiluta. Prae pannil kuumas õlis 10 minutit.
2. Sega kausis seene- ja rediseviilud, määrdejuust ja maitsetaimed.
3. Lõika ära saia ääred ja tee diagonaalselt pooleks. Määri segu ühele diagonaalsele rõstsaiale ja selle peale aseta lehtsalatit. Kata teise saia poolega.

Retsept on võetud šampinjonide paki peal olevast pisikesest Champs köögi retseptide lipikust.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar