esmaspäev, 30. august 2010

Valge šokolaadi parfee

Lihtne ja väga hea magustoit! Sõin koos oma põldmarjamoosiga. Sobiks kindlasti ka mustsõstramoosiga. Head maiustamist!


KOOSTISOSAD:
150 g valge šokolaad (oli 100g)
1 dl hapukoor
4 tl sidrunimahl
3 dl vahukoor
1-2 dl mustikamoos

VALMISTAMINE:
1. Sulata šokolaad kuumal vesivannil, lase pisut jahtuda.
2. Sega hapukoor ja sidrunimahl, lisa šokolaad.
3. Vahusta koor ja sega šokolaadisegusse.
4. Tõsta kaanega karpi ja pane kaeks tunniks sügavkülma.
5. Se5rveerides jaga pool parfeest nelja pokaali,tõsta igasse ka moos ja peale ülejäänud parfee.

Retsept on võetud raamatust Kodukirja parimad palad 2007.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar