kolmapäev, 4. mai 2011

Šokolaadisõbra kohupiimapasha

Vahepeal olid kevadpühad ja sel aastal otsustasin siis šokolaadiga teha pashat, sest nii mulle endale maitseb rohkem. Oligi väga maitsev. Teeksin veel ja veel.


KOOSTISOSAD:
500g teraline kohupiim (mul oli kohupiimapasta)
1 dl 35% rõõsk koor
100 g hakitud šokolaadi (bitter, ma panin piimašokolaadi)
75 g hakitud või
50 g suhkur
50 g rosin
50 g kuivatatud aprikoos

VALMISTAMINE:
1. Kuumuta rõõsk koor keemiseni ja sulata seal hakitud šokolaad ja või. Tõsta pott tulelt.
2. Lisa kohe kohupiim ja suhkur ning sega ühtlaseks. Sega juurde rosinad ja aprikoosid. Sega hoolega läbi.
3. Vooderda suur sõel või pashavorm niiske kahekordse marliga ja vala kohupiim sisse nõrguma.
4. Keera marli otsad pasha peale ja pane kauss alla ning jäta külmkappi. Kaunista enne serveerimist kuidas meeldib. (Tegin eelmisel õhtul valmis.)

Retsept on võetud nami-namist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar