teisipäev, 16. oktoober 2012

Baklažaanirattad peediga

Tuli mõte teha bulguri kõrvale selliseid "kotlette". Väga head tulid. Katet võik serveerida ka eraldi salatina.





KOOSTISOSAD:
1 baklažaan
1 peet
1 pakk kodujuust
mõned lusikad sinihallitusjuustu
100g riivjuust
tüümian
küüslaugupulber
sool

VALMISTAMINE:
1. Koori peet ja riivi. Sega hulka kodujuust, sinihallitusjuust, tüümian, küüslaugupulber ja sool.
2. Viiluta baklažaan ratasteks ja aseta ahjuplaadile. Nirista õli ja kata rattad peediseguga.
3. Peale puista riivjuustu.
4. Küpseta 200 kraadi juures kuni valmis. Arvan, et 20min ringis olid ahjus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar