pühapäev, 30. mai 2010

Riisi-kanatäidisega paprikad

Paprikatäidiseid olin ma ammu tahtnud teha. Üks kord siis lõpuks saigi proovitud. Väga mõnus suutäis oli.

KOOSTISOSAD:
4 tk suur paprika
1 tl sidrunipipar
1 kotike Uncle Bens eeltöödeldud riis (kasutasin Basmati riisi)
2 tk kanafilee
1.5 tl karri
2 sl õli
200 g maitsestamata toorjuust
1 dl riivjuust

VALMISTAMINE:

1. Poolita paprikakaunad pikuti, nii et ka vars poolitub ja õõnesta sisu välja. Raputa kaunadesse sidrunipipart, pane tihedalt üksteise kõrvale väikesse ahjuvormi ja küpseta 200° juures 10 minutit.
2. Keeda riisikotikest tavapärasest kauem, 25–30 minutit – nii imab riis eriti palju niiskust ja jääb väga mõnus.
3. Lõika fileed tillukesteks tükikesteks, prae pidevalt segades õlis koos karriga 2–3 minutit ja sega kohe riisi hulka. Lisa lusikatäite kaupa toorjuust ja sega hästi läbi.
4. Jaga segu paprikalaevukestesse, kata riivjuustuga ja küpseta 200° juures 15 minutit.

Retsept on võetud toidutarest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar