reede, 19. november 2010

Porgandisupp juustu ja karriga

Maitsev püreesupp. Mul läks veidi liialt karrit, seega jäi liiga karrine, aga muidu vaid kiidusõnu öelda.


KOOSTISOSAD:
500 g porgand
2 tk sibul
2 sl õli
1 sl terav karri
1 l vesi
1 tk kanapuljongikuubik
200 g maitsestamata toorjuust
2 sl sidrunimahl (unustasin)
jahvatatud valge pipar (kui panin, siis musta)

VALMISTAMINE:
1. Koori porgandid ja sibulad ning haki. Kuumuta neid segades õlis mõni minut. Lisa karri ja kuumuta veel mõni minut.
2. Kalla juurde vesi ja murenda juurde puljongikuubik. Hauta madalal kuumusel 25 minutit ja seejärel püreeri.
3. Lisa teelusikatäite kaupa juustu suppi igakord segades. Maitsesta pipraga.

Retsept võetud toidutarest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar