reede, 17. september 2010

Gazpacho

See suvi oli üllatavalt kuum ja seepärast kadus toiduisu peaaegu sootuks, aga midagi ju ikkagi tuli süüa. Saigi siis proovitud esimest korda külma suppi. Mulle nii meeldis see ja otsustasin selle kindlast kuumade suvede jaoks ka edaspidiseks jätta kasutusse. Söin ma seda jälle üksi ja seepärast see kogus, mis jäi seisma muutus hiljem küüslaugu tõttu liiga kibedaks, seega tuleks teha täpselt nii palju kui hetkel ära süüakse.


KOOSTISOSAD:
1 tk kooritud pikk kurk
4 varretäit roheline sibul
2-4 tk küüslauguküüs
1 tk kollane paprika
1 tk oranž paprika
1 kg tomat
2 sl veidiäädikas (ei pannud)
2 sl oliiviõli
0.5 tk tšillikaun

VALMISTAMINE:
1. Purusta kõik aines köögikombainis või blenderis püreeks.
2. Jahuta supp külmikus korralikult maha või lisa serveerides mõned jääkuubikud.

Retsept on võetud ajakirjast Toit&Trend.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar