neljapäev, 23. september 2010

Vürtsikad veiseribad

Ühel õhtul polnudki mul ühtegi retsepti mõeldud veiseliha jaoks. Leiutasin siis ise toetudes koreast pärit marinaadile, mida ma ei kasutanud küll päris originaalselt. Väga maitsev roog tuli!

KOOSTISOSAD:
270 g böfstrogonov
6 sl sojakaste
2 tk küüslauguküüs
1 tk sibul
1 tk tšilli
3 sl suhkur
natuke india pähklid
mõned kibuvitsamarjad
1 tomat
basiilik

VALMISTAMINE:
1. Haki sibul, küüslauk ja tšilli.
2. Sega omavahel sojakaste, suhkur, sibul, küüslauk, tšilli ja veise liha. Jäta vähemalt 30minutiks maineerima.
3. Prae pannil liha, lisades india pähklid ja tükeldatud kibuvitsamarjad.
4. Kastmeks tükeldasin tomati ja ilmselt väese veega keetsin pehmeks. Lisasin ka sinna kibuvitsa, basiilikut ja erinevaid pipraid.

Retsept on tekkinud toetudes korea marinaadile.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar