skip to main |
skip to sidebar
Gazpacho
See suvi oli üllatavalt kuum ja seepärast kadus toiduisu peaaegu sootuks, aga midagi ju ikkagi tuli süüa. Saigi siis proovitud esimest korda külma suppi. Mulle nii meeldis see ja otsustasin selle kindlast kuumade suvede jaoks ka edaspidiseks jätta kasutusse. Söin ma seda jälle üksi ja seepärast see kogus, mis jäi seisma muutus hiljem küüslaugu tõttu liiga kibedaks, seega tuleks teha täpselt nii palju kui hetkel ära süüakse.
KOOSTISOSAD:1 tk kooritud pikk kurk4 varretäit roheline sibul2-4 tk küüslauguküüs1 tk kollane paprika1 tk oranž paprika1 kg tomat2 sl veidiäädikas (ei pannud)2 sl oliiviõli0.5 tk tšillikaunVALMISTAMINE:1. Purusta kõik aines köögikombainis või blenderis püreeks. 2. Jahuta supp külmikus korralikult maha või lisa serveerides mõned jääkuubikud.Retsept on võetud ajakirjast Toit&Trend.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar