KOOSTISOSAD:
MURETAIGEN:
100 g või
2 dl jahu
1 tl küpsetuspulber
0.5 tl sool
1 tl vesi
TÄIDIS:
1 tk suvikõrvits
1 tk baklažaan
1 tl sool (unustasin)
1 tk muna (unustasin)
1 tk sibul
KATE:
1 karp kodujuust
100 g riivjuust
1 dl hapukoor
1 tk muna
veidi soola
VALMISTAMINE:
1.Või vahustada köögikombainis soolaga, lisada küpsetuspulbriga segatud jahu ja vesi. Taigen jääb üsna kuiv purutaoline, kuid küpseb kenasti pruuniks ja ei pudise hiljem laiali (Sille kommentaar), see laotada küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja, vajutada käega ühtlaseks, eelküpsetada 10 min 200-kraadise eelkuumutatud ahju keskmises vahes.
2. Suvikõrvits ja baklažaan lõigata väikesteks kuubikuteks, sibul hakkida.
3. Suvikõrvitsat, baklažaani ja sibulat kuumutada õlisel pannil mõni minut. Köögiviljad segada soola ja toore munaga, tõsta eelküpsetatud põhjale.
4. Kõik koostisained segada omavahel, sellega katta täidis.
5. Küpsetada 200-kraadise ahju keskmises vahes 30-40 minutit
Retsept on võetud Sille toidublogist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar