teisipäev, 29. juuni 2010

Burritod hakkliha ja juustuga

Katsetasin neid tehes ise teha tortiljasi. Algul tundus, et läheb metsa, aga lõpuks said ikkagi mingid pätsid valmis ja toit sai tehtud:)


KOOSTISOSAD:
8 pehmet nisutortilja (kasutasin enda tehtuid)
600 g veise- hakkliha
1 hakitud sibul
1 hakitud küüs küüslauk
400 g purk konservitud tomatid (kurna) (kasutasin purustatud)
2 sl hakitud petersell
2 sl hakitud koriander
sool
must pipar
1 sl või
100 g riivitud (Cheddari) juust (kasutasin tavalist)
SERVEERIMISEKS:
salsa-kaste (panin purustatud tomatid)
avokaado
tomati
sibul

VALMISTAMINE:
1. Kuumuta hakitud sibul ja küüslauk võis läbi, siis lisa hakkliha. Sega, kuni hakkliha on pruunistunud. Lisa tomatikonserv (NB! nõruta esmalt), maitsesta.
2. Jaota hakklihasegu nisutortiljadele, keera tortiljad rulli. Aseta ahjuvormi teineteise kõrvale.
3. Puista peale riivitud juust.
4. Küpseta 200-kraadises ahjus, kuni juust on sulanud ja roog läbi kuumenenud.
Serveeri viilutatud avokaado, tomatite, sibula ja salsa-kastmega. Kui soovid toekamat einet, siis paku lisaks keedetud riisi.

Retsept on võetud nami-namist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar