kolmapäev, 9. juuni 2010

Juustu-ürdikoorikuga ahjulõhe

Maitsev kalaroog. Kõrvale söime keedukartuleid majoneesiga.


KOOSTISOSAD:
500g lõhe- või forellifilee
sool
valge pipar
KOORIK:
2 viilu rõstsai
2 küünt purustatud küüslauk
3 sl riivitud parmesan (kasutasin tavalist juustu)
2 sl või
3 sl hakitud till

VALMISTAMINE:

1.Lõika lõhefilee portsjoniteks ja pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, nahapool üleval.
2. Küpseta eelsoojendatud 225-kraadises ahjus 5 minutit.
3. Lõika röstsaialt koorik ära ning purusta sai koos küüslaugu, riivitud juustu ja võiga. Lisa hakitud till ja sega.
4. Võta kala ahjust, keera tükid ümber ja kata paneeringuga. Küpseta veel 200-kraadi juures, kuni kala saab ilusa värvi.

Retsept on võetud toidutarest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar