KOOSTISOSAD:
100 g digestiivküpsiseid (kasutasin tavalisi)
50 g või
450 g farmi toorjuust
2 dl 20% hapukoor
1 dl suhkur
1 tl vaniljeekstrakt
200 g valge šokolaad
2 tk muna
3 sl jahu
200 g halvaa
kreeka pähklid kaunistuseks
VALMISTAMINE:
1. Põhja jaoks purusta küpsised ja sega need sulatatud võiga. Suru küpsisepuru küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi põhja.
2. Vahusta toasoe toorjuust suhkru ja vanilliekstraktiga. Klopi ükshaaval sisse munad. Lisa hapukoor.
3. Sulata valge šokolaad ja sega ka see toorjuustusegusse.
4. Sõelu sisse jahu ja peeneks hakitud halvaa. Vala täidis koogipõhjale ja küpseta 160-kraadises ahjus tund aega.
5. Kaunista kreeka pähklitega, serveeri külmkapikülmana.
Retsept võetud Sööme silmadega blogist.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar