neljapäev, 10. juuni 2010

Sealiha-juustušnitsel

Väga hea klassikaline liharoog. Kõrvale tegin kartuli-kaalikapüree ja seenekastme.


KOOSTISOSAD:
500g sea välisfilee (kasutasin minutipihve)
2 muna
sool
must pipar
150g juust
1,5 d riivjuust

VALMISTAMINE:
1. Lõika lia umbes 1 cm ja juust 0.5 cm paksusteks viiludeks.
2. Kolpi munad lahti, sega soola ja pipraga. Kasta sealiha munasse. Kasta juustuviil ühelt poolelt munasse ja aseta sealihale. Paneeri saadud šnitsel riivsaias.
3. Pane ahjuvormi (panin lihtsalt küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile) ja küpseta 190-kraadises ahjus 30min.

Retsept on võetud ajakirjast Kodukiri.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar