pühapäev, 11. juuli 2010

Juustukook maasikatega

Teiseks maasikatordiks tegin minu arust sellise klassikalise variandi. Mõnusalt vahukoorene ja pehme, ideaale kooslus maasikatega. Hästi hea tort, kõigile maasika fännidele mõnus maiustus. Kõigele lisaks ka väga lihtsalt ja kiirelt valmiv! Muutsin veidike algset retsepti.
KOOSTISOSAD:

PÕHI:
125 g vaniljemaitselised küpsised
50 g või
TÄIDIS:
400 g toorjuust
1 dl tuhksuhkur
4 dl vahukoor
KAUNISTUS:
maasikad

VALMISTAMINE:
1. Purusta küpsisedköögikombainis ja saadud puru näpi toasooja võiga.
2. Tõsta segu 28 cm läbimõõduga vormi.
3.Sega toorjuust tuhksuhkruga. Ära väga palju sega.
4.Vahusta koor kergelt, ja sega vähehaaval juustusegule.
5.Vala saadud segu tordipõhjale.
6. Lõika maasikad viiludeks ja kata tort maasikatega. Tõsta u 30 minutiks jahedasse.

Retsept on võetud toidutarest, kus see kannab nime Cheesecake maasikatega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar